Tips & Råd

Komplett båtvask med StarBrite med 4 enkle trinn

4 enkle trinn med Starbrite

StarBrite har en stor mengde produkter til båtvaskenI denne artikkelen skal vi ta for oss båtvasken steg for steg ved bruk av StarBrite sine markedsledende vaskeprodukter. Vi bruker SeaSafe produktene som er svært miljøvennlige.

Rengjøring av skrog

StarBrite båtvask

Vi starter med StarBrite båtvask for å få bort smuss, skitt og saltavleiringer på skroget. Denne er spesielt designet for å fjerne vanskelige flekker som eksosflekker, vannlinjeflekker og fiskeblod. Den er sterk, men den fjerner ikke din tidligere polering. Kan brukes på hele båten.

 

StarBrite hull cleaner 

Neste steg en StarBrite Hull Cleaner, altså skrogrens på godt norsk. Denne fjerner vanskelige flekker i vannlinjen og rustflekker på skroget. Dyptgående rens uten skadelige syrer.

Demonstrasjon:

Se video–>  StarBrite Hull Cleaner

 

 

StarBrite Black Streak Remover

Hvis du fremdeles har sorte striper på skroget bruker du Black streak remover. Spray på og tørk av, ingen hardt arbeid nødvending. Fjerner striper på båten umiddelbart. Sikker bruk på metall, glassfiber og lakkerte overflater.

 

StarBrite Wash / Wax

Etter full rengjøring av båten kan det være lurt å vaske over med StarBrite Wash + Wax. Denne etterlater en beskyttende hinne av polymer som lar båten holde seg ren lenger. Renser, skinner og beskytter i ett enkelt trinn.

StarBrite mye å velge i når det kommer til båtvask og vedlikehold og båt.  Mye kjekt og ikke minst kvalitetsprodukter – vi digger StarBrite!

StarBrite leverer naturligvis også store mengder vaskeutstyr til båt som koster, børster og svamper

Related Posts