Tips & Råd

Våtdrakt & Tørrdrakt

VÅTDRAKT OG TØRRDRAKT

Jobe Ruthless Tørrdrakt 

Som navnet tilsier er tørrdrakten laget for å holde deg tørr. Jobe sin Ruthless tørrdrakt er laget i 320D Nylon materialet som puster. Og forsterket med latex i nakke, armer og ben. Som tørrdrakt som skal holde deg tørr trenger man også noe isolerende tøy under drakten for å holde varmen. Tørrdrakten er egnet til vannsport over vann med tidvis nedsenk i vannet. Typisk bruk er til vannscooterkjøring, seiling, kajakkpadling etc. 

Jobe Våtdrakt 

Jobe våtdrakt kommer i flere forskjellige utgaver. Kort , lang , herre , dame, ekstra tykkelse over bryst og rygg og en liten til barn. 

Hensikten med våtdrakt er å få en liten mengde vann inn i drakten som kjapt varmes opp av din egen kroppstemperatur, som holder deg da varm i kjølig vann. Jobe våtdrakt er laget av stretch neopren som gir en termisk beskyttelse når brukeren er våt. Neopren inneholder små nitrogengassbobler som jobber aktivt med vannet og kroppstemperaturen din for å holde deg varm. 

Våtdrakter brukes ved dykking, triatlon, surfing, wakeboard, vannski etc.  En våtdrakt brukes mer typisk i sport der man trenger mer bevegelighet og sportslige egenskaper. 

Passformen til våtdrakten er viktig. Den skal sitte godt. Hvis den blir for stor vil det komme for mye vann inn som kjøler ned kroppen istedenfor å varme. Men ikke for trang til at den lager pustevansker i aktivitet. 

 

Vi leverer også hodeplagg, hansker og sokker fra Jobe for å gjøre drakten komplett. 

Våtdrakt og tørrdrakt fra Jobe er i toppklassen og kan varmt anbefales! 

FØLG OSS

Related Posts