Star brite Ultimate Xtreme Clean 650ml

Legg til varer for 1 ,500 kr for å få gratis frakt!
Produktnummer: 136-83222

Star brite Ultimate Xtreme Clean 650ml

384 kr

4 på lager

Beskrivelse

Beskrivelse
Star brites ULTIMATE Xtreme Clean er formulert med de nyeste teknologiingrediensene for å være den tøffeste crud-buster noensinne. De spesielle chelateringsmidlene angriper veismuss, insektbiter, fugleavleiringer, fettete flekker og mer, og bryter bindingen som holder dem til overflaten slik at de kan tørkes bort uten tung skrubbing. Men i motsetning til de fleste overflaterensere som bruker billige, sterke ingredienser, inneholder ikke Xtreme Clean etsende, farlige kjemikalier som kan skade finishen. Xtreme Clean er trygt for bruk på alle overflater av metall, glassfiber, plast, krom, rustfritt, innpakket, skinn og gummi.

Egenskaper
Ny gallonstørrelse for enkel påfylling av 22 fl. oz. spraybeholder
Fjerner selv det tøffeste smuss og fete flekker, selv på tøffe å rengjøre porøse overflater
Spesielle chelateringsmidler bryter bindingen som holder smuss eller flekker på overflaten uten tung skrubbing
Rengjør glassfiber, vinyl, plast, metall og til og med oppblåsbare båter
Fosfatfri, trygg for bruk på eller i nærheten av vannet; avrenning vil ikke skade sjølivet eller forårsake algeoppblomstring
Veibeskrivelse
Spray området som skal behandles, og bruk deretter en svamp, børste eller klut for å spre Ultimate Xtreme Clean jevnt. La virke i 15-30 sekunder før du tørker eller børster lett. Skyll med ferskvann eller saltvann. Vanskelige flekker kan kreve en gjentatt påføring som får trekke i omtrent ett minutt etterfulgt av lett skrubbing og deretter skylling.

Tilleggsinformasjon
Vekt 5 kg
Brand

Star brite

Frakt & Levering
båtutstyr

Frakt og levering

Vi sender varer direkte fra våre leverandørers lager og hjem til din postkasse. På den måten slipper vi å sitte som mellomledd med eget lager, og sikrer deg kjapp levering.

Er du ikke hjemme når varen blir levert, vil transportøren legge igjen varen på nærmeste post i butikk, og du vil motta sms med hentekode.

Leveringstider

Leveringstiden varier fra 2-4 dager og 7-10 dager, beroende på hvilket varelager den blir sendt fra.

Vi har lager i både Norge, Sverige og Finland.


Nauti.no - båt tilbehør og deler levert hjem på døren.
Facebook